Židle s područkami v industriálním stylu. Proč po nich všichni šílí?

Pokud jste si někdy přáli sedět na židli, která by byla tak pevná, že by s přehledem unesla i ego vašeho nadřízeného, pak jsou židle s područkami v industriálním stylu přesně to, co hledáte. Tyto kusy nábytku, inspirované starými továrnami a sklady, vsází na robustní kovové prvky, čímž vytvářejí dojem, že byste na nich mohli klidně svačit, a přitom zároveň montovat automobilový motor.

Otočně křeslo, šedá, camel Velvet látka  černá, RATOKO

Židlokřesla v tomto stylu něco vydrží. A právě o to jde – industriální styl totiž není jen o vzhledu, ale i o funkčnosti. Dokonalý komfort samozřejmě nezaostává… Kdo by nechtěl mít možnost odložit si ruce na robustní područky po dlouhém dni plném schůzek, emailů a intenzivního scrollování na Instagramu?

 Jídelní židle, potah hnědá látka AC-9990 BR3

Navíc, pokud máte doma malé děti, které milují testovat odolnost všeho nábytku, můžete si být jisti, že tyto jídelní židle přežijí i to nejdivočejší dětské dovádění. Ano, může se stát, že se pokusí použít područku jako rampu pro své autíčko, ale židle se jen zasměje v kovovém tónu a vydrží. Navíc, když na ní sedíte, můžete se cítit trochu jako boss v nějaké staré továrně, kde každé rozhodnutí voní po motorovém oleji a kovových šponách.

 Židle jídelní hnědá látka DCH-226 CRM2

Ať už plánujete uspořádat domácí večírek, kde budete chtít zapůsobit na své přátele, nebo jen hledáte způsob, jak přidat do svého domova trochu charakteru, židle s područkami v industriálním stylu jsou tím pravým řešením. Jsou to židle, které říkají: „Mám styl, ale taky hodně vydržím.“ Takže až budete příště přemýšlet o tom, jaký nábytek si pořídit, vzpomeňte si na tyto industriální krasavice. Vaše záda a lokty vám poděkují.

Židle jídelní bílá otočná AJZ103B

Designové křeslo, růžovohnědou Velvet látka, ZIRKON

Designové křeslo, žlutá Velvet látka, FEDRIS