Ušáky a relaxační křesla: království pohodlí a odpočinku

Pokud by měl nábytek vlastní království, ušák by byl jeho neoddiskutovatelným monarchou. Vysoké opěradlo? Ano! Široké opěrky na ruce? Ale jistě! A ty majestátní "uši", které vám umožní se do křesla schoulit jako šťastná kočka v závětří – to vše z něj činí dokonalý úkryt před realitou. Není lepšího místa, kde se ztratit v knize, sledovat televizi nebo předstírat, že posloucháte své dítě, když vám vypráví o svém dni. Ušák je pro ty, kdo chtějí relaxovat a zároveň vypadat, že žijí ve 20. století plném elegance.

Křeslo ušák starorůžová látka noha ořech TKR100R

Vedle ušáku však číhá moderní vyzyvatel: relaxační křeslo. To je jako tajný agent mezi nábytkem – vypadá nenápadně, ale když si do něj sednete, promění se v něco úžasného. S mechanickým sklápěním, polohovatelnými opěradly a vestavěnými masážními funkcemi je to technologická oáza. Když se jednou dostanete do rukou relaxačního křesla, možná si na starého dobrého ušáka už ani nevzpomenete. Ale pozor, hrozí, že se v něm tak zaboříte, že si vás rodina bude muset pravidelně kontrolovat, jestli ještě dýcháte.

TV a relaxační křeslo manuální polohování manšestrová šedá látka

Ať už jste tedy fanouškem tradičního ušáku nebo moderního relaxačního křesla, jedno je jisté – oba typy křesel jsou nepostradatelní pomocníci všech unavených rodičů, zmožených podnikatelů i pohodlných prarodičů. Jsou to trůny, na kterých můžeme královsky lenošit, ať už s knihou v ruce, nebo s dálkovým ovladačem připraveným na další díl seriálu. Teď už jen stačí zjistit, jak se přimět vstát a udělat si čaj... ale to zní jako úkol na zítřek.

TV a relaxační křeslo šedá ekokůže AKR106S

Křeslo ušák žlutá látka noha wenge TKR100ZL

Křeslo ušák, hnědá buk, BREDLY2