Odkládací stolky: malí hrdinové každé domácnosti

Odkládací nebo příruční stolky jsou takové nenápadné kouzelné bytosti našich obýváků. Jsou sice malé, ale jejich schopnosti jsou ohromné. Během filmového večera na ně odkládáme popcorn a ovladač, při pracovních pauzách nesou hrdě šálek kávy a při návštěvě přátel slouží jako dočasné parkoviště pro víno a chipsy. Řekněte sami, kdy jste naposledy věnovali pozornost takovému stolku? A přitom bez něj bychom se možná brodili v chaosu volně položených věcí. Odkládací stolek je prostě tichý pomocník, který nejen že udrží pořádek, ale navíc dodá interiéru šmrnc.

 Konferenční stolek LUXOR (2 ks) kaman

Když si uvědomíte, co všechno na odkládací stolek pokládáte, začnete si ho vážit o trochu víc. Je to místo, kde vedle rozečtené knihy necháváme brýle a klíče, aniž bychom se báli, že se ztratí (dobře, občas se ztratí, ale to je jiný příběh). A když máme pocit, že náš obývák potřebuje osvěžit, stačí na stolek postavit nějakou efektní dekoraci a voilà – probudil se ve vás interiérový designér. Odkládací stolky jsou jako takové malé superhrdinské postavičky, které neustále slouží, přizpůsobují se situaci a ještě k tomu vypadají dobře.

Kovový odkládací stolek, černá, LONIO

Takže příště, až budete kolem svého příručního stolku procházet, zamyslete se, co všechno pro vás dělá. Třeba ho odměníte nějakou tou novou svíčkou nebo květinou, abyste mu ukázali, že si ho vážíte. Nakonec – není to jen kus nábytku, ale věrný společník ve vašem domácím životě. A kdo ví, třeba vám jednou sám od sebe nabídne místo na odložení věcí, o kterých ani nevíte, že je hledáte.

Příruční stolek s odnímatelnou tácem, bílá přírodní, KABRA

Příruční stolek, dub černý kov, IMSAR

Stůl odkládací deska divoký dub CT-609 OAK