Kolekce dřevěného nábytku Belluno Elegante: Provence přímo u vás doma

Kolekce dřevěného nábytku Belluno Elegante přináší do interiérů nádech francouzského venkova a jemnost Provence stylu, který se vyznačuje lehkostí, elegancí a harmonií. Tento styl je inspirován malebnými vesničkami jižní Francie, kde příroda a jednoduchost dominují všem prvkům bydlení.

Televizní stolek Belluno Elegante

Nábytek z této kolekce je vyroben z kvalitního borovicového dřeva (borovice finské), které je pečlivě opracované, aby podtrhlo jeho přírodní texturu. Krásné bílá povrchová úprava dodává kouskům lehkost a jemnost, zatímco jemné detaily, jako jsou vyřezávané lišty nebo kovové úchytky, přinášejí nádech elegance.

Postel Belluno Elegante

Kombinace přírodních materiálů a propracovaného designu činí nábytek Belluno Elegante ideálním pro vytvoření útulného a stylového domova. Provence styl se zaměřuje na jednoduchost a pohodlí, a proto jsou jednotlivé kousky z kolekce Belluno nejen esteticky krásné, ale také praktické. Šatní skříně, komody a knihovny jsou navrženy tak, aby poskytovaly dostatek úložného prostoru a zároveň se staly ozdobou každé místnosti. Typické jsou jemné barvy a přirozené tóny, které snadno zapadnou do jakéhokoliv interiéru a přinášejí klidnou atmosféru. Nábytkové korpusy jsou v základní bílé barvě a atraktivní grafitově šedé.

Komoda Belluno Elegante grafit

Kolekce Belluno Elegante je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a nadčasový nábytek, jenž přinese do jejich domova pocit tepla a přirozené krásy. Nábytek ve stylu Provence dokonale zapadá do venkovských i městských bytů a dodá každému prostoru harmonii a osobitý charakter.

Komoda Belluno Elegante grafit

Pracovní stůl Belluno Elegante

Knihovna Belluno Elegante

Vitrína Belluno Elegante