Když návštěva zůstane přes noc... Rozkládací křesla jako spásná volba

Prázdniny jsou období nečekaných návštěv. Nemáte hosty z daleka kam uložit? Nebojte se, rozkládací křesla jsou tady, aby vás zachránila!  Přes den pohodlný trůn pro vaše seriálové maratony a v noci se promění v královské lože, které překvapí každého, kdo si myslí, že skončí jen na obyčejném skládacím lehátku.

Rozkládací křeslo Kenya NEW

Navíc, s moderními rozkládacími křesly se nemusíte bát žádných nočních můr o složitých mechanismech a nebezpečných sklapovacích pastech. Designéři konečně přišli na to, že člověk ocení jednoduchost a pohodlí – a tak se na první pohled obyčejné křeslo do obýváku dá rozložit téměř jedním prstem. Vaši hosté se budou cítit jako doma, možná až příliš – dejte si pozor, aby nezůstali déle, než byste si přáli!

 Rozkládací pohovka LAUREL

A co teprve design! Rozkládací křesla už nejsou ty nevzhledné hromady polstrů, co si pamatujeme z dětství. Nyní můžete vybírat z široké škály stylů, barev a materiálů. Chcete elegantní křeslo, které se tváří, že má modrou krev? Nebo raději něco hravějšího, co se hodí do bohémského interiéru? Možností je nespočet. Takže až příště přijde ten moment, kdy zazvoní nečekaný host, vy se budete jen usmívat a říkat: "Klidně zůstaň, mám pro tebe připravené rozkládací křeslo – nejlepší hotel ve městě!"

Rozkládací křeslo KENY NEW

 

 Rozkládací křeslo KENY NEW

Rozkládací pohovka s úložným prostorem  TK249

Rozkládací křeslo Keny New