Jak vybrat pracovní stůl, který přežije středoškolský chaos

Výběr pracovního stolu pro středoškoláka je něco jako volba správného daru k Vánocům: chcete, aby to bylo praktické, ale taky se bojíte, že to po týdnu skončí v koutě jako lapač prachu. Klíčem je najít kompromis mezi tím, co vypadá dospěle a organizovaně, a tím, co středoškolák opravdu použije. Ideální stůl by měl mít dostatek místa pro notebook, učebnice, a taky pro hromadu věcí, které nikdy neměly být na stole – jako zmuchlané oblečení, neidentifikovatelné obaly, špinavé talíře nebo hrnek s nápisem "Superman".

Function Plus_80134_ak49_Single Env_01_(3000)

Hlavně se musí líbit

Samozřejmě je tu i otázka stylu. Zatímco vy si představujete něco elegantního, co zapadne do pokojového designu, váš středoškolák touží po něčem „cool“. Minimalistický design je sice skvělý, ale realita je taková, že z něj za pár dní bude multifunkční chaos station. Dejte jim proto možnost výběru a připravte se na kompromisy – možná pracovní stůl nebude ladit s ostatním nábytkem, ale aspoň se u něj budou možná chtít učit.

Function Plus_70512_gogo49_Single Env_01_(3000)

Více zásuvek, méně otázek

A pak je tu ta největší výzva – úložný prostor nového pracovního stolu. Zásuvky a přihrádky jsou skvělé, protože dávají iluzi pořádku, ale pokud víme něco o středoškolácích, je to to, že do nich budou strkat všechno, co nechtějí řešit. Takže až najdete v zásuvce zbytky svačiny vedle učebnice matematiky, budete si říkat, že jste udělali dobře, když jste šli cestou „více zásuvek, méně otázek“.

Function Plus_70481-02_UUUU_Single Env_01_(3000)

Function Plus_80173_ak49_Single Env_01_(3000)

Function Plus_80118_49GX_Single Env_01