Jak vybrat ideální TV křeslo pro maximální pohodlí při sledování oblíbených pořadů

Když hledáte ideální TV křeslo, je to jako hledat svatý grál pohodlí. Není to jen o tom, kam si sednete, ale o tom, jak budete sedět. Pokud jde o maximální komfort, zapomeňte na minimalistické trendy – chcete něco, co obejme vaše pozadí a podrží vás ve všech správných pozicích. Pro začátek, věnujte pozornost materiálu. Kůže je skvělá, pokud jste fanouškem pocitu, že sedíte v luxusním autě. Na druhou stranu kvalitní textilní potah hebký a měkký jako nejjemnější čalounění pro VIP také není k zahození…

TV křeslo s el. polohováním modré TV-7089 BLUE

Další důležitou věcí je mechanismus sklápění. Vybrat TV křeslo bez funkce sklápění je jako objednat si pizzu bez sýra – smysl to moc nedává. Chcete něco, co se dá sklopit až do pozice, kde si můžete bez výčitek zdřímnout během napínavé epizody vašeho oblíbeného seriálu. Mějte však na paměti, že ne všechny mechanismy jsou vytvořeny stejně. Některé křesla se sklápí tak hladce, že se cítíte, jako byste pluli na obláčku, zatímco jiné skřípají a sténají jako stařík po maratonu. Pokud najdete křeslo, které se dokáže sklopit jedním plynulým pohybem bez zvuků, které by mohly vyděsit vašeho psa, jste na správné cestě.

TV a relaxační křeslo ekokůže barva lanýž AKR106L

Nakonec je tu ergonomie – magické slovo, které v sobě skrývá tajemství vašeho pohodlí. Podpora bederní páteře, nastavitelná opěrka hlavy a možnost nastavení výšky područek jsou klíčové prvky, které vás dělí od středověkého mučení a přenesou vás do nebeského pohodlí. Pokud si TV křeslo vyzkoušíte a cítíte se v něm jako král na trůně, nezapomeňte se podívat i na jeho vzhled. Ano, pohodlí je prvořadé, ale nikdo nechce mít v obýváku pohodlné křeslo, které vypadá jako z garáže vašeho strýce z 80. let. V ideálním případě hledejte něco, co kombinuje styl a komfort – pohodlné křeslo, které bude vypadat dobře vedle vaší stylové televize. Tak hodně štěstí při hledání a pamatujte: pohodlí především, styl hned poté! 

TV a relaxační křeslo el. ovládání barva lanýž AKR105L

Relaxační polohovací křeslo, světlešedá látka, ASKOY

TV a relaxační křeslo s elektrickým ovládáním, potah cappuccino TV-1171 CAP2